Partnerský horoskop: žena Blíženec a muž Lev

Průzkumů a výzkumů na téma horoskopy bylo mnoho. Ukázalo, se že 32 procent dotázaných horoskopy vyhledává a čte náhodně. Naproti tomu asi 15 procent dotázaných horoskopy sleduje jen výjimečně. Mnozí chtějí znát předpověď a vývoj svého osudu, takže zabrousí na internet, prohledají noviny nebo časopisy. Třeba se tam ukáže něco pozitivního. A když ne? Možná se pobavíte a zjistíte, jaký horoskop má váš kolega v práci, partner, maminka a podobně. Horoskopům věří přibližně 51 procent dotázaných, to je úctyhodné číslo, nemyslíte? Lidé sledují různé horoskopy a nemusejí jim vždycky stoprocentně věřit.

Jak jste na tom ve vztahu?

Existuje nějaký horoskop pro lásku? Zjistit, zda vám to bude klapat nebo nebude? Můžete na internetu různě zadávat data narození a zjišťovat, zda se k sobě hodíte nebo naopak nehodíte. Nicméně celoplošně nelze říci, tato dvě znamení se k sobě nehodí, vůbec spolu nemohou být. Existuje spousta výjimek, které se podle horoskopu k sobě nehodí, přesto spolu roky spokojeně žijí. Partnerský horoskop můžete sledovat a zjistit, jak si tedy vedete ve vašem vztahu. Jste pro sebe jako stvořeni? Bude to mezi vámi jiskřit? Nebo to bude tak trochu válka o moc a o to, kdo z koho?

Charakteristika – žena Blíženec

Žena ve znamení Blížence má v sobě minimálně dvě osobnosti, možná i víc. Nebude s ní lehké pořízení, to musíte vědět. Máte vedle sebe ženu, která je velmi společenská, ozdobou každého večírku. Všichni se s ní chtějí přátelit, být v její přítomnosti. Přijde nad ránem, odhodlaná jít se znovu bavit. A ráno obrat, nikam nejde, bude raději doma svému partnerovi vařit, péct a smažit. Večírek? To ani náhodou! Bývá vrtkavá, nevypočitatelná, ráda kritizuje a poukazuje na chyby druhých lidí. Její mysl pracuje na plné obrátky a takřka se nezastaví. Když se v ní odehrává nějaký boj nebo drama, většinou se s tím pere sama, bez cizí pomoci.

Charakteristika – muž Lev

Typická poloha pro tohoto muže? Pronášející nějaký ten květnatý projev před lidmi či přáteli, kteří uznale pokyvují hlavou. Velmi rád a často se muž ve znamení Lva vyhřívá v lidské přízni, obdivu, pochval. Je rád na jevišti, před publikem. Jeho přátelé ho musejí obdivovat a uctívat, je živ z komplimentů a pochval. Občas umí být arogantní, jeho srdce vzplane pro ženu a to se ukazuje jako vášnivý milenec. Dvoří se ženě, je galantní, bude se jí snažit chránit, pečovat o ni. Láskou žije, pokud je bez ní, chřadne.

Hodí se k sobě?

Tento vztah nebude nikdy klidně plynout a plout. Oba jsou výbušnými kombinacemi, takže vášeň je u nich na prvním místě. Občas to sice bude vypadat na Itálii, ale pokud to dokážou krotit, pak to problém nebude. Budou si skvěle rozumět v posteli, pojí je vášeň. Blíženec ovládá sarkasmus, takže občas velmi dobře namíří ironický komentář nebo poznámku a vědí, že to Lva vytočí doběla. A důvod k hádce je tady! Lev by byl rád chytřejší, důležitější a nad věcí, ale mnohdy jej ovládne tak vášeň. Ve vztahu si mohou občas dokazovat, kdo z nich je lepší. Nicméně mají stejný pohled na svět. Stejné zájmy, takže mohou být dobrý tým, který občas ustojí nějakou tu bouřku.

Diskuze k článku

Zadejte svůj komentář
Zadejte své jméno